Πληροφορίες, προβολή, καταχώρηση, Ξενοδοχεία, Ελλάδα, διαμερίσματα, ξενώνες, δωμάτια, ενοικιαζόμενα, βίλες, διακοπές, νησιά, ταξίδι, καλοκαίρι, αρχοντικά, χιονοδρομικά, θάλασσα

HOME - Hotels-in-Greece.com
   ΕΛΛΑΔΑ  »   ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ HOTELS-IN-GREECE.COM

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ HOTELS-IN-GREECE.COM

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τελευταία ενημέρωση 28.03.2011 
Η καταχώρηση ξενοδοχείων στο site μας είναι πλέον ΔΩΡΕΑΝ*, διευκολύνοντας και ενισχύοντας έτσι ακόμα πιο πολύ την προβολή τους σ' όλο τον κόσμο.
Προβληθείτε τώρα με έως και 30 φωτογραφίες, με κείμενα και με σύνδεσμο (link) στην ιστοσελίδα της μονάδας σας. Προϋπόθεση για τα κείμενα είναι να στείλετε τα κείμενα έτοιμα στα Ελληνικά, Γερμανικά και Αγγλικά και στις 3 γλώσσες.
Αν θέλετε, και ως ανταπόδοση για την προσφορά αυτή, θα χαρούμε πολύ αν μπορέσετε να τοποθετήσετε και στο site της μονάδας σας σύνδεσμο (link) προς το Hotels-in-Greece.com, χωρίς αυτό βέβαια να είναι υποχρεωτικό.
Οδηγίες για τοποθέτηση συνδέσμου θα βρείτε στη σελίδα παρακάτω στις ΟΔΗΓΙΕΣ ενσωμάτωσης συνδέσμου.

*Αν οι συνθήκες στο μέλλον το επιβάλλουν οι καταχωρήσεις να είναι πάλι με χρέωση, ασφαλώς και θα ενημερωθείτε πρώτα και η παραμονή στο site θα είναι φυσικά προαιρετική. Διαβεβαιώνουμε οτι ΔΕΝ θα υπάρξει χρέωση χωρίς την δική σας επιλογή και συγκατάθεση!

Το site www.hotels-in-greece.com είναι ένας από τους πρώτους ξενοδοχειακούς οδηγούς στο διαδίκτυο και λειτουργεί από το 1996 με μεγάλη επιτυχία.
Ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζονται τα ξενοδοχεία δίνει στον επισκέπτη του site μια πλήρη και γρήγορη πληροφόρηση καθώς και τη δυνατότητα να επικοινωνήσει άμεσα με το ξενοδοχείο. Μια αποδοτική προβολή και για τη δική σας επιχείρηση, μέσα από μια δυνατή διεύθυνση.
Διαβάστε εδώ τους ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΑΣ
Αν η επιχείρησή σας προβάλλεται ήδη στον οδηγό Hotels-in-Greece.com, και θέλετε να μας ενημερώσετε για αλλαγές, δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε εκ νέου τη φόρμα καταχώρησης.
Απλά στείλτε ένα email κατευθείαν στο order@Hotels-in-Greece.com.
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ/ΕΤΟΣ

Unique Visitors
(πραγματικοί επισκέπτες)

1.500.000
Page Impressions
(εμφανίσεις σελίδων)
5.000.000

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΜΟΝΑΔΑΣ με τουλάχιστον 6 έως 30 φωτογραφίες - (FP-AX) ΔΩΡΕΑΝ
  Περιλαμβάνει
 • τουλάχιστον 6 έως 30  φωτογραφίες (διαστάσεων 100x75Pixel σε αρχείο *.jpg) και με δυνατότητα zoom (διαστάσεων 400x300Pixel και άνω σε αρχείο *.jpg)
 • σύνδεσμο (link) στο ΔΙΚΟ ΣΑΣ site (ΟΧΙ σε υποσέλιδα site άλλων χώρων φιλοξενίας)
 • δικό σας κείμενο με περιγραφή της μονάδας σας, των δωματίων και της περιοχής σας σε 3 γλώσσες (εφόσον υπάρχουν έτοιμα και στις 3 γλώσσες)
 • πίνακα τιμών (προαιρετικά)
 • όλα τα στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησής σας (διεύθυνση, τηλέφωνα κ.τ.λ.)
 • το γραφικό λογότυπο της μονάδας σας (διαστάσεων 137x60Pixel σε αρχείο *.gif)
  ή τυποποιημένο γραφικό λογότυπο (διαστάσεων 137x60Pixel)
 • έντυπο επικοινωνίας (request-form), το οποίο θα προωθείται σε δικό σας email χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση ή προμήθεια
Παράδειγμα σελίδας

Εντολή καταχώρησηςΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ (28.03.2011)
Επιστροφή στις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

 1. Στο παρακάτω κείμενο χαρακτηρίζεται η επιχείρηση η οποία δίνει την εντολή διαφήμισης ως 'πελάτης'.
 2. Η onnline Internet Publishing αναλαμβάνει την παραγωγή ιστοσελίδων και τη διαφήμιση επιχειρήσεων μέσα στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο site με την επωνυμία www.hotels-in-greece.com καθώς και σε άλλα sites εφόσον έχει την κυριότητα αυτών. Η προβολή του πελάτη με τη μορφή δωρεάν τυποποιημένης σελίδας από την onnline Internet Publishing καθώς και η επίσκεψη των sites και οι παρεχόμενες υπηρεσίες (requests, email) για τους επισκέπτες των sites είναι ατελώς.
 3. Με δωρεάν τυποποιημένη σελίδα εννοείτε τυποποιημένη ιστοσελίδα ενταγμένη στο site www.hotels-in-greece.com, της οποίας η δομή και το μέγεθος καθορίζεται από την onnline Internet Publishing. Μέσα στα πλαίσια του site περιλαμβάνεται στη διαφήμιση και ένα έντυπο επικοινωνίας (request-form), το οποίο θα δίνει στους επισκέπτες του site την δυνατότητα επικοινωνίας κατευθείαν με τον πελάτη και το οποίο θα προωθείται από την onnline Internet Publishing το γρηγορότερο δυνατόν σε διεύθυνση email του πελάτη χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση ή προμήθεια. Στη σελίδα ενός πελάτη μπορεί να τοποθετηθεί σύνδεσμος (link) σε δικό του site και email, εφόσον η onnline Internet Publishing κρίνει ότι δεν ζημιώνεται από αυτό. Το site του πελάτη θα εμφανίζεται σε ξεχωριστό παράθυρο οθόνης. Ο πελάτης αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για την λειτουργικότητα και τα περιεχόμενα των δικών του ιστοσελίδων.
 4. Με banner εννοείτε γραφικό με σύνδεσμο (link) σε site του πελάτη, το οποίο site θα εμφανίζεται σε ξεχωριστό παράθυρο οθόνης. Το μέγεθος, ο τρόπος παρουσίασης (θέση, εναλλασσόμενο ή μόνιμο) του γραφικού καθώς και η τιμή καθορίζεται από την onnline Internet Publishing καθώς και τον ελεύθερο αριθμό θέσεων για banner. Ο πελάτης αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για την λειτουργικότητα και τα περιεχόμενα των δικών του ιστοσελίδων.
 5. Η δωρεάν διαφήμιση τυποποιημένης σελίδας ή διαφήμιση banner παρατείνεται αυτομάτως (σιωπηρή ανανέωση) για κάθε επόμενο έτος, εκτός αν ο πελάτης ενημερώσει την onnline Internet Publishing εγγράφως πριν την λήξη της διαφημιστικής περιόδου για την απόσυρση της διαφήμισης (αρκεί email).
 6. Για την παράδοση / αποστολή του φωτογραφικού υλικού και των κειμένων ευθύνεται ο πελάτης. Για κάθε αλλαγή στα περιεχόμενα, ο πελάτης θα πρέπει να ενημερώνει την onnline Internet Publishing έγκαιρα και γραπτώς (email). Κάθε αλλαγή μπορεί να γίνει μόνο ύστερα από γραπτή εντολή του πελάτη και γίνεται χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση.
 7. Για την ορθότητα των περιεχομένων (φωτογραφιών, κειμένων) ευθύνεται ο πελάτης. Ο πελάτης αναλαμβάνει κάθε ευθύνη και διαβεβαιώνει ότι με την προβολή του δεν θίγει δικαιώματα τρίτων.
 8. Μετά την παραλαβή του υλικού, η onnline Internet Publishing είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει άμεσα στην παραγωγή και δημοσίευση αυτού. Το υλικό θα πρέπει να είναι σε ποιότητα και κατάσταση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή να επεξεργαστεί από την onnline Internet Publishing, η οποία ειδοποιεί τον πελάτη σε περίπτωση που το υλικό ή μέρος αυτού δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή της διαφήμισης.
 9. Η onnline Internet Publishing έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την εντολή δημοσίευσης υλικού, σε περίπτωση που αυτό, σύμφωνα με την υπεύθυνη εκτίμηση της onnline Internet Publishing, παραβιάζει ηθικούς νόμους, διατάξεις ή ζημιώνει την ίδια.
 10. Μετά την εμφάνιση στο διαδίκτυο, ο πελάτης έχει την δυνατότητα να ελέγξει την διαφήμισή του κατευθείαν μέσα από το διαδίκτυο και να ενημερώσει την onnline Internet Publishing για τυχών αλλαγές ή διορθώσεις. Ο πελάτης έχει περιθώριο δέκα (10) εργάσιμες ημέρες να ενημερώσει την onnline Internet Publishing για αλλαγές ή διορθώσεις. Αν στο διάστημα αυτό ο πελάτης δεν επικοινωνήσει με την onnline Internet Publishing, θεωρείτε πως εγκρίνεται η προβολή του στο διαδίκτυο. Δοκίμιο της διαφήμισης δεν αποστέλλεται.
 11. Με backlink εννοείται η τοποθέτηση συνδέσμου (link) σε κεντρική ιστοσελίδα του πελάτη προς ιστοσελίδες που του υποδεικνύει η onnline Internet Publishing. Η μορφή του συνδέσμου (backlink) προτείνεται από την onnline Internet Publishing και ο πελάτης θα πρέπει να ενσωματώσει το σύνδεσμο (backlink) σε οποιοδήποτε σημείο στην ιστοσελίδα του εμφανή και χωρίς καμία παραποίηση του κωδικού που θα του δοθεί από την onnline Internet Publishing.
 12. Τέλη που έχουν καταβληθεί από τον πελάτη δεν επιστρέφονται.
 13. Η onnline Internet Publishing εγγυάται τη λειτουργικότητα του site καθώς και την διαθεσιμότητα του υλικού στο διαδίκτυο για το καθορισμένο χρονικό διάστημα, μέσα στα πλαίσια των κοινών τεχνικών δυνατοτήτων καθώς και των δυνατοτήτων που παρέχονται στην onnline Internet Publishing από τρίτους.
 14. Η onnline Internet Publishing απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη, υποχρέωση και από την παρούσα εντολή σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, πολέμου, ταραχών, ιών, πράξεων δολιοφθοράς, θεομηνιών, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμύρων, εκρήξεων, θανάτου χωρίς καμία απαίτηση από τον πελάτη. Επίσης απαλλάσσεται η onnline Internet Publishing από κάθε απαίτηση για ευθύνες τρίτων (Provider, συνεργαζόμενες εταιρείες).
 15. Η onnline Internet Publishing δεν φέρει ευθύνη για το αποτέλεσμα, επιτυχία ή μη της διαφήμισης.
 16. Η onnline Internet Publishing δεν φέρει ευθύνη για την αναγνωσιμότητα μηνυμάτων και πληρότητα των στοιχείων των ενδιαφερομένων (επισκεπτών του site), ούτε και για κρατήσεις δωματίων αν ο πελάτης είναι ξενοδοχειακή μονάδα. Επίσης δεν υποχρεούται να προωθεί τις απαντήσεις του πελάτη σε request και μηνύματα ενδιαφερομένων προς αυτούς. Για την άμεση και απευθείας επικοινωνία με τον ενδιαφερόμενο ευθύνεται ο πελάτης.
 17. Για την απομάκρυνση της διαφήμισης δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια. Ανά πάσα στιγμή μπορεί ο πελάτης να ζητήσει την απομάκρυνση της διαφήμισής του από το διαδίκτυο αρκεί να ενημερώσει την onnline Internet Publishing γραπτώς (email).
 18. Ο πελάτης διαβεβαιώνει πως η διεύθυνση email που δήλωσε, θα είναι σε λειτουργία καθ' όλη τη διάρκεια της καθορισμένης προβολής του στο διαδίκτυο και θα παρακολουθείτε από αυτόν τακτικά. Στα μηνύματα, ζητήσεις (request), είναι υποχρεωμένος να απαντάει σε κάθε περίπτωση αμέσως και να επικοινωνεί κατευθείαν με τους ενδιαφερόμενους. Αν ο πελάτης δεν τηρήσει αυτόν τον όρο, η onnline Internet Publishing έχει το δικαίωμα να αποσύρει τη διαφήμισή του από το site αμέσως και να αποδεσμευτεί από την παρούσα εντολή χωρίς καμία παραπέρα υποχρέωση.
 19. Αν κάποιος από τους παραπάνω όρους καταργηθεί ή καταστεί ανίσχυρος, οι υπόλοιποι όροι συνεχίζουν να ισχύουν.
 20. Την διεύθυνση του site www.hotels-in-greece.com μπορεί ο πελάτης να την αναγράφει και σε άλλα διαφημιστικά του υλικά.
Οι παραπάνω Γενικοί Όροι Συνεργασίας αντικαθιστούν τους Γενικούς Όρους Συνεργασίας από την 23.03.2009,
οι οποίοι μπορούν να εμφανιστούν εδώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ενσωμάτωσης συνδέσμου (backlink)
Επιστροφή στις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

Αν η μονάδα σας διαθέτει ιστοσελίδα (δικό της domain) και μέσα από την καταχώρησή σας στο Hotels-in-Greece.com θα υπάρχει σύνδεσμος (link) με την ιστοσελίδα της μονάδας σας, σας κάνουμε έκπτωση το αντίτιμο της προβολής ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ με link (LP) - εφόσον τοποθετήσετε στην κεντρική ιστοσελίδα της μονάδας σας σύνδεσμο (link) προς το Hotels-in-Greece.com.

Η ενέργεια αυτή θα πρέπει:
-  να γίνει εντός 15 εργάσιμων ημερών μετά τη δημοσίευση της μονάδας σας στο Hotels-in-Greece.com
-  να διατηρηθεί στην ιστοσελίδα της μονάδας σας όσο διαρκεί και η καταχώρησή σας στο Hotels-in-Greece.com
-  να μην αλλοιωθούν οι γραμμές κωδικού που θα ενσωματώσετε στην ιστοσελίδα σας

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την έκπτωση ή ακόμα και να απομακρύνουμε την καταχώρησή σας από τον οδηγό μας, αν:
-  κατά την στιγμή που θα θέλουμε να εκδώσουμε το τιμολόγιο για την καταχώρησή σας, δεν υπάρχει ο σύνδεσμος (link) προς το Hotels-in-Greece.com στην ιστοσελίδα της μονάδας σας
-  κατά τη διάρκεια της προβολής σας στο Hotels-in-Greece.com απομακρύνετε πρόωρα από την ιστοσελίδα της μονάδας σας το σύνδεσμο (link) προς το Hotels-in-Greece.com.


Για να ενσωματώσετε τις παρακάτω γραμμές κάντε "Αντιγραφή" και στη συνέχεια "Επικόλληση" (copy - paste) στο σημείο της ιστοσελίδας σας όπου επιθυμείτε να εμφανίζεται ο σύνδεσμος (link) προς το Hotels-in-Greece.com.

Για σελίδες στα Ελληνικά ενσωματώστε αυτή τη γραμμή κωδικού
Θα μας βρείτε και στο <a href="http://el.hotels-in-greece.com" title="Hotels-in-Greece.com" target="_blank" style="font-size:11px; font-family:Arial,sans-serif,Helvetica;">Hotels-in-Greece.com</a>

Για σελίδες στα Αγγλικά ενσωματώστε αυτή τη γραμμή κωδικού
You can also find us at <a href="http://en.hotels-in-greece.com" title="Hotels-in-Greece.com" target="_blank" style="font-size:11px; font-family:Arial,sans-serif,Helvetica;">Hotels-in-Greece.com</a>

Για σελίδες στα Γερμανικά ενσωματώστε αυτή τη γραμμή κωδικού
Sie finden uns auch bei <a href="http://www.hotels-in-greece.com" title="Hotels-in-Greece.com" target="_blank" style="font-size:11px; font-family:Arial,sans-serif,Helvetica;">Hotels-in-Greece.com</a>


Τροποποιήσεις και αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Ολα τα στοιχεία με επιφύλαξη