Ξενοδοχεία, Ελλάδα, διαμερίσματα, ξενώνες, δωμάτια, ενοικιαζόμενα, αρχοντικά, διακοπές, χιονοδρομικά, Κρήτη, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Επτάνησα, Σποράδες, Εύβοια, Ήπειρος, Μακεδονία, Πελοπόννησος, Αράχωβα, Πήλιο, Θράκη
Βρίσκεστε εδώ: » ΑΡΧΙΚΗ

Ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Hotels-in-Greece.com - Από το 1996 ο ξενοδοχειακός οδηγός για την Ελλάδα με ξενοδοχεία, αναλυτικές πληροφορίες και φωτογραφίες.
Booking.com
Booking.com
Booking.com

Booking.com
Booking.com

Booking.com
Booking.com

Booking.com
Booking.com
Booking.com

Booking.com
Booking.com

Booking.com
Booking.com

Booking.com
Booking.com

Προορισμοί στην Ελλάδα, όπου θα βρείτε ξενοδοχεία μέσα από το Hotels-in-Greece.com:

Ξενοδοχεία σε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Χαλκιδική - Άθως, Χαλκιδική - Κασσάνδρα, Χαλκιδική - Σιθωνία, Δράμα, Φλώρινα, Γρεβενά, Ημαθία, Καστοριά, Καβάλα, Κιλκίς, Κοζάνη, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες, Θάσος, Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχεία σε ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αμοργός, Ανάφη, Άνδρος, Αντίπαρος, Δήλος, Φολέγανδρος, Ίος, Κέα, Κίμωλος, Κύθνος, Κουφονήσι, Μήλος, Μύκονος, Νάξος, Πάρος, Σαντορίνη (Θήρα), Σέριφος, Σίφνος, Σίκινος, Σύρος, Τήνος,

Ξενοδοχεία σε ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Αστυπάλαια, Χάλκη, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κάσος, Κως, Λέρος, Λειψοί, Νίσυρος, Πάτμος, Ρόδος, Σύμη, Τήλος

Ξενοδοχεία σε ΕΠΤΑΝΗΣΑ

Ιθάκη, Κεφαλλονιά, Κέρκυρα, Κύθηρα, Λευκάδα, Παξοί, Ζάκυνθος

Ξενοδοχεία σε ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα, Αττική, Αιτωλοακαρνανία, Ευρυτανία, Φωκίδα, Φθιώτιδα, Βοιωτία

Ξενοδοχεία σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Αχαΐα, Αργολίδα, Αρκαδία, Ηλεία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία

Ξενοδοχεία σε ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Άγιος Ευστράτιος, Χίος, Φούρνοι, Ικαρία, Οινούσες, Λέσβος, Λήμνος, Ψαρά, Σάμος

Ξενοδοχεία σε ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ

Αγκίστρι, Αίγινα, Ύδρα, Μέθανα, Πόρος, Σαλαμίνα, Σπέτσες

Ξενοδοχεία σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Καρδίτσα, Λάρισα, Μαγνησία (Πήλιο), Τρίκαλα

Ξενοδοχεία σε ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αλόννησος, Σκιάθος, Σκύρος, Σκόπελος,

Ξενοδοχεία σε ΚΡΗΤΗ

Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ρέθυμνο

Ξενοδοχεία σε ΗΠΕΙΡΟΣ

Άρτα, Ιωάννινα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία

Ξενοδοχεία σε ΘΡΑΚΗ

Έβρος, Ροδόπη, Σαμοθράκη, Ξάνθη

Ξενοδοχεία σε ΕΥΒΟΙΑ

Βόρεια Εύβοια, Κεντρική Εύβοια, Νότια ΕύβοιαΕλλάδα

Καλοκαίρι ή χειμώνα, διακοπές ή επαγγελματικό ταξίδι - εδώ θα βρείτε ξενοδοχεία και διαμερίσματα απ' όλη την Ελλάδα. Εδώ έχετε την δυνατότητα να πληροφορηθείτε άνετα, γρήγορα και με όλη την ησυχία σας για ξενοδοχεία στην Ελλάδα, τα οποία προβάλλονται αναλυτικά με πληροφορίες, φωτογραφίες και τιμές.

Για κάθε ξενοδοχείο υπάρχει ένα έντυπο επαφής, το οποίο προωθούμαι χωρίς χρέωση και με το οποίο μπορείτε να έρθετε σε πρώτη επαφή με την μονάδα που σας ενδιαφέρει. Σε μερικά ξενοδοχεία μπορεί να γίνει κράτηση online μέσω ξένων προγραμμάτων και συστημάτων κρατήσεων. Το Hotels-in-Greece.com δεν προχωρεί σε κρατήσεις και δεν ευθύνεται για κρατήσεις.

Η προώθηση των μηνυμάτων σας προς ξενοδοχεία γίνεται πολλές φορές με φαξ, διότι πολλά ξενοδοχεία δεν διαθέτουν προσωπικό email. Συνιστούμε να συμπληρώνετε στο έντυπο επαφής οπωσδήποτε έναν αριθμό τηλεφώνου ή φαξ, για να μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί σας το ξενοδοχείο για το οποίο ενδιαφέρεστε.

Ολα τα στοιχεία που εμφανίζονται στις σελίδες των ξενοδοχείων προέρχονται από τα ίδια τα ξενοδοχεία, τα οποία φέρουν και την απόλυτη ευθύνη για αυτά.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα στοιχεία που δηλώνετε στο έντυπο επαφής, τα προωθούμε μόνο στα ξενοδοχεία που επιθυμείτε και ότι σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς ή για μεταπώληση σε τρίτους!

H αναπαραγωγή ή η χρησιμοποίηση των προβαλλόμενων στοιχείων ή τμημάτων αυτών απαγορεύεται.

Το Hotels-in-Greece.com δεν φέρει καμία ευθύνη για τα περιεχόμενα σελίδων που συνδέονται μέσα από το site Hotels-in-Greece.com με link ή διαφημιστικό banner.

Η κατάστασή μας με ξενοδοχεία ανανεώνεται συνέχεια. Γι' αυτό επισκεφθείτε μας πάλι αν αυτή τη φορά δεν βρείτε αυτό που ψάχνετε.Ελλάδα ( +30 ) - Πληροφορίες

Η Ελλάδα βρίσκεται στην ατολική Μεσσόγειο, έχει έκταση περ. 132.000 χμ2 και περ. 11.000.000 κατοίκους.
Πρωτεύουσα της Ελλάδας είναι η Αθήνα.

Η Ελλάδα είναι χώρα στην νοτιοανατολική Ευρώπη, στο νοτιότερο άκρο της Βαλκανικής χερσονήσου, στην Ανατολική Μεσόγειο. Συνορεύει στην ξηρά, βόρεια με την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας και την Βουλγαρία, στα βορειοδυτικά με την Αλβανία και στα βορειοανατολικά με την Τουρκία. Βρέχεται ανατολικά από το Αιγαίο Πέλαγος, στα δυτικά και νότια από το Ιόνιο και από την Μεσόγειο Θάλασσα. Είναι το λίκνο του Δυτικού πολιτισμού. Η Ελλάδα έχει μια μακρά και πλούσια ιστορία κατά την οποία άσκησε μεγάλη πολιτισμική επίδραση σε τρεις ηπείρους.Γεωγραφία

Περίπου το 80% του εδάφους της χώρας είναι ορεινό ή λοφώδες. Τα μεγαλύτερα βουνά της Ελλάδας είναι:
Όλυμπος 2917 μ. Θεσσαλία, Κεντρική Μακεδονία (Λάρισα, Πιερία), Σμόλικας 2637 μ. Βόρεια Πίνδος (Ιωάννινα), Βόρας 2524 μ. Κεντρική Μακεδονία (Πέλλα, Φλώρινα), Γράμος 2520 μ. Δυτική Μακεδονία (Καστοριά, Ιωάννινα), Γκιώνα 2510 μ. Στερεά Ελλάδα (Φωκίδα), Τύμφη 2497 μ. Βόρεια Πίνδος (Ιωάννινα), Βαρδούσια 2495 μ. Στερεά Ελλάδα (Φωκίδα), Αθαμανικά όρη 2469 μ. Νότια Πίνδος (Άρτα), Παρνασσός 2457 μ. Στερεά Ελλάδα (Φωκίδα, Φθιώτιδα), Ψηλορείτης 2456 μ. Κρήτη (Ηράκλειο)

Η Ελλάδα έχει αρκετές λίμνες, οι περισσότερες των οποίων βρίσκονται στο ηπειρωτικό της τμήμα. Οι μεγαλύτερες λίμνες στην ελληνική επικράτεια είναι:
Τριχωνίδα, Βόλβη, Λίμνη Βεγορίτιδα, Λίμνη Βιστονίδα, Λίμνη Κορώνεια, Μικρή Πρέσπα, Μεγάλη Πρέσπα, Κερκίνη

Αρκετά ποτάμια διαρρέουν την Ελλάδα, από τα οποίο κανένα δεν είναι πλεύσιμο. Μερικά από τα μεγαλύτερα, τα Δέλτα που σχηματίζουν στην εκροή τους προς την θάλασσα αποτελούν σημαντικούς υγροβιότοπους, όπως αυτοί του Αλιάκμονα και του Έβρου.
Τα μεγαλύτερα ποτάμια στην ελληνική επικράτεια είναι: Αλιάκμονας, Αχελώος, Πηνειός, Έβρος, Νέστος, Στρυμόνας, Θύαμις (Καλαμάς), Αλφειός, ΆραχθοςΚλίμα

Η Ελλάδα χαρακτηρίζεται από τον μεσογειακό τύπο του εύκρατου κλίματος και έχει ήπιους υγρούς χειμώνες και ζεστά ξηρά καλοκαίρια. Το κλίμα της χώρας μπορεί να διαιρεθεί σε τέσσερις βασικές κατηγορίες:
- υγρό μεσογειακό (δυτική Ελλάδα, δυτική Πελοπόννησος, πεδινά και ημιορεινά της Ηπείρου)
- ξηρό μεσογειακό (Κυκλάδες, παραλιακή Κρήτη, Δωδεκάνησα, ανατολική Πελοπόννησος, Αττική, πεδινές περιοχές Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας)
- ηπειρωτικό (δυτική Μακεδονία, εσωτερικά υψίπεδα ηπειρωτικής Ελλάδας, βόρειος Έβρος)
- ορεινό (ορεινές περιοχές με υψόμετρο περίπου >1500μ στη βόρεια Ελλάδα, >1800μ στην κεντρική Ελλάδα και >2000μ στην Κρήτη).
Οι θερμοκρασίες είναι σπάνια υπερβολικές στις παραθαλάσσιες περιοχές. Στις κλειστές εσωτερικές πεδιάδες και στα υψίπεδα της χώρας παρατηρούνται τα μεγαλύτερα θερμοκρασιακά εύρη - τόσο ετήσια όσο και ημερήσια. Οι χιονοπτώσεις είναι κοινές στα ορεινά από τα τέλη Σεπτεμβρίου (στη βόρεια Ελλάδα, τέλη Οκτωβρίου κατά μέσο όρο στην υπόλοιπη χώρα), ενώ στις πεδινές περιοχές χιονίζει κυρίως από τον Δεκέμβριο μέχρι τα μέσα Μαρτίου.Ιστορία

Αρχαία Ελλάδα είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τον ελληνόφωνο κόσμο κατά την περίοδο της Αρχαιότητας. Αναφέρεται όχι μόνο στο έδαφος του σύγχρονου ελληνικού κράτους, αλλά και σε εκείνες τις περιοχές που εγκαταστάθηκαν στους αρχαίους χρόνους ελληνόφωνοι πληθυσμοί, όπως η Κύπρος, η Ιωνία (σημερινά δυτικά παράλια της Τουρκίας), η Σικελία και η νότια Ιταλία (γνωστής ως Μεγάλη Ελλάδα), και των διεσπαρμένων ελληνικών εγκαταστάσεων στις ακτές όλης της Μεσογείου.

Η ιστορία της αρχαίας Ελλάδας εκτείνεται σε μία περίοδο χιλιετιών. Από τις περιόδους στις οποιες χωρίζεται, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν η αρχαϊκή και η κλασική.

Είναι γενικά παραδεκτό ότι η αρχαία Ελλάδα αποτελεί το θεμέλιο λίθο του δυτικού πολιτισμού.Ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός επηρέασε βαθιά τη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, που διέδωσε τον ελληνορωμαϊκό πολιτισμό σε πολλές περιοχές της επικράτειάς της. Ο πολιτισμός των αρχαίων Ελλήνων άσκησε σημαντική επίδραση στη γλώσσα, την πολιτική, τη φιλοσοφία, την επιστήμη και τις τέχνες, ιδίως κατά την περίοδο της Αναγέννησης στη Δυτική Ευρώπη και κατά τις κλασικιστικές περιόδους το 18ο και 19ο αιώνα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

( Κείμενα - Πηγές: wikipedia )


Booking.com

Booking.com

Booking.com

Χειμερινές αποδράσεις

Δωμάτιο με τζάκι. Ανακαλύψτε την ιδιαίτερη ομορφιά της Ελλάδας το χειμώνα. Χιονοδρομικά κέντρα, Snowboard, Snowmobile...
Προορισμοί για χειμερινές αποδράσεις:
Παρνασσός (Φθιώτιδα), Φαλακρό (Δράμα), Πήλιο (Μαγνησία), Καϊμακτσαλάν (Πέλλα), Καλάβρυτα Χελμός (Αχαΐα), Βασιλίτσα (Γρεβενά), Μαίναλο (Αρκαδία), Ελατοχώρι (Πιερία)

Ο καιρός στην Ελλάδα

Wetter online
Παγκόσμιες πληροφορίες σχετικά με τον καιρό. Προγνωστικά, Χάρτες και πίνακες.
CSS ist valide!